top of page

Løpsledelse

Roger Dahl – løpsleder BL 650

«Mr Finnmarksløpet» kommer tilbake og leder tungvekterdistansen BL 650 for andre året på rad. Roger har vært en del av hundesporten siden tidenes morgen, og trenger ingen videre presentasjon. Da Roger var aktiv konkurransekjører brukte han Bergebyløpet som en viktig forberedelse og oppkjøring til Finnmarksløpet. Roger har vunnet Finnmarksløpet 1000 tre ganger (1992, 2005 og 2011), og må sies å være en av de virkelige tungvekterne i sirkuset. Vi er veldig takknemlige for at Roger stiller opp for sporten og Bergebyløpet enda en gang!

Stein Johnny «Putte» Andreassen – løpsleder BL 350

Putte leder BL 350 for andre år på rad. Han er bosatt i Vestre Jakobselv i Nord-Varanger, og er dermed rekruttert lokalt til lederfunksjonen. Putte var aktiv konkurransekjører innen langdistansen fra midten av 90-tallet til litt ut på 2000-tallet med flere sterke plasseringer både i begrenset og åpen klasse. Putte er kjent som en svært kunnskapsrik hundemann med mange ramsalte historier fra hundesporten på den tiden da menn var menn, og da menn vant de store hundeløpene.

Stein Are Harder – løpsleder BL 150

Stein Are Harder er løpsleder på Bergebyløpets korteste distanse. Harder har stor rutine både som løpsarrangør og hundekjører. Som mangeårig primus motor for Jarfjordløpet i Sør-Varanger, og som aktiv konkurransekjører med seire både i Finnmarksløpet (Fl-500 i 2004) og i Pasvik Trail er det ingen tvil om at denne karen med den karakteristiske trønderbarten vil lede BL 150 med stø og kyndig hånd.  Harder har betydelige kunnskaper om langdistanse hundekjøring som han gjerne deler med andre om han blir utfordret konkret på området.

Please reload

bottom of page